Menu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

06 Nov
0 102
"ЗАВИХРЯМ СЕ"Защо завъртаме чашата с вино, когато дегустираме или преди да отпием? На английски изразът звучи swirl wine, като най-точният превод на самия глагол е „завихрям се“. И точно в него всъщност се крият отговорите на въпроса.Дегустацията на вино е наука и точно като такава изисква внимание,..
27 Sep Rose - a gentle fragrance
5 247
Безспорно розето е едно от най-обичаните и предпочитани вина, независимо дали става дума за лятно парти в градината или среща на приятелки. Това може би се дължи на специфичната му технология, която наподобява отчасти на бяло, отчасти на червено вино. Искрящия му розов цвят и свежия му плодов вкус г..
26 Sep Cabernet Sauvignon
1 187
Каберне Совиньон е най-разпространения сорт грозде поради своята непретенциозност към почви и климат. Получил се е по случайност в Бордо, Франция при смесване на Каберне Фран и Совиньон Блан. Едно от най – големите му предимства е индивидуалността му. Отглеждан е и е много популярен в България, Авст..
26 Sep Sauvignon Blanc – loved and unknown!
1 240
 Колкото непознат, толкова е и обичан от световното винено съзнание. Наситен и омайващ, с интересни и атрактивни стилове, Совиньон Блан е един от най елегантните и качествени представители на белите винени сортове. От гроздето му се приготвят висококачествени сортови и купажни бели сухи и полусухи в..
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.