Menu
Your Cart

Сухо вино розе BONVIVANT „ROSE”

Сухо вино розе BONVIVANT  „ROSE”
Сухо вино розе BONVIVANT  „ROSE”
Нов продукт Hot
Сухо вино розе BONVIVANT  „ROSE”
Сухо вино розе BONVIVANT  „ROSE”
Сухо вино розе BONVIVANT „ROSE”
25.50 лв.
Ex Tax: 25.50 лв.
6 or more 21.80 лв.
12 or more 21.40 лв.
  • Stock: In Stock
  • Model: Model 164
  • Weight: 1,200.00гр

Тип вино  - Сухо вино розе

Тероар – Лозя от землището  на гр. Поморие., ЗГУ Тракийска низина

Описание – Произведено от грозде сорт „Сира” и „Каберне Фран”

Характеристики – Нежен розов цвят и изискан вкус. Нос на червени горски плодове,деликатно и екзотично ухание.

Консумация – Без храна,  с рибни ястия, паста, десерти. 

Подходяща температура за консумация  10С - 13С

"Сира" и "Каберне Фран" са два различни сорта грозде, които се използват за производство на червено вино. Ето повече информация за тях:

Сира (Syrah):

Произход: Сира е сорт грозде, който произхожда от региона Рона във Франция. В други части на света, особено в Австралия и Южна Африка, този сорт е известен като "Шираз".

Аромат и вкус: Вината от сорта Сира често имат наситени аромати на тъмни плодове като черни плодове, шоколад и подправки. Вкусът е обикновено плътен, с меки танини и добра структура. Сира може да предложи вина както за консумация в млада, така и в по-зряла възраст.

Региони: Освен в региона Рона, Сира се отглежда успешно и в други винопроизводствени области като Австралия (където е известен като "Шираз"), САЩ, Южна Африка и др.

Каберне Фран (Cabernet Franc):

Произход: Каберне Фран е сорт грозде, произхождащ от региона на Лоара във Франция. Той е част от семейството на Каберне, заедно с Каберне Совиньон и Карменер.

Аромат и вкус: Вината от Каберне Фран обикновено имат аромати на червени плодове като череши и малини, а често и нюанси на зелени подправки. Вкусът е обикновено мек, с меки танини и свежа киселинност. Този сорт се използва и като компонент в блендове с други сортове, като Каберне Совиньон и Мерло.

Региони: Освен в региона на Лоара, Каберне Фран се отглежда в различни части на света, включително Бордо (където често е част от левъри блендове), САЩ, Аржентина и др.

И двата сорта са популярни сред винопроизводителите и предлагат уникални качества във вината, които произвеждат.Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.