Menu
Your Cart

Българско вино BONVIVANT / Бонвиван

България е известна с дългата си история в производството на вино. Винопроизводството в региона започва още в древността и продължава до днес. Българските вина са известни с богатия си вкус и разнообразие, като някои от тях са спечелили множество награди на международни конкурси.

Темрература на сервиране: Белите вина обикновено се сервират при по-ниска температура от червените, но това може да варира в зависимост от конкретния сорт и стил. Обичайно е червените вина да бъдат сервирани при стайна температура, а белите - леко охладени.

Използвайте правилните чаши: За бяло вино се препоръчва по-малка чаша с по-дълго стъбло, докато за червено вино се използва по-голяма чаша с по-късо стъбло. Това помага на ароматите да се развият по-добре.

Въртете чашата: При вино се препоръчва въртене на чашата, което помага на ароматите да се освободят. Този процес се нарича "аерация" и може да подобри вкусовите качества на виното.

Насладете се на вкуса: Пийте внимателно и се наслаждавайте на виното. Забавлявайте се с освободените аромати и вкусове.

Подходящи хранения: Виното често се консумира с храна, и различните видове вина могат да си подхождат по-добре с определени ястия. Например, бялото вино често се съчетава със свежи рибни ястия или пиле, докато червеното вино може да пасва по-добре с червено месо или сирена.

България е известна с дългата си история в производството на вино. Винопроизводството в региона започва още в древността и продължава до днес. Българските вина са известни с богатия си вкус и разнообразие, като някои от тях са спечелили множество награди на международни конкурси.

Темрература на сервиране: Белите вина обикновено се сервират при по-ниска температура от червените, но това може да варира в зависимост от конкретния сорт и стил. Обичайно е червените вина да бъдат сервирани при стайна температура, а белите - леко охладени.

Използвайте правилните чаши: За бяло вино се препоръчва по-малка чаша с по-дълго стъбло, докато за червено вино се използва по-голяма чаша с по-късо стъбло. Това помага на ароматите да се развият по-добре.

Въртете чашата: При вино се препоръчва въртене на чашата, което помага на ароматите да се освободят. Този процес се нарича "аерация" и може да подобри вкусовите качества на виното.

Насладете се на вкуса: Пийте внимателно и се наслаждавайте на виното. Забавлявайте се с освободените аромати и вкусове.

Подходящи хранения: Виното често се консумира с храна, и различните видове вина могат да си подхождат по-добре с определени ястия. Например, бялото вино често се съчетава със свежи рибни ястия или пиле, докато червеното вино може да пасва по-добре с червено месо или сирена.

Сухо бяло вино BONVIVANT „SAUVIGNON BLANC” Сухо бяло вино BONVIVANT „SAUVIGNON BLANC”
Нов продукт Hot
Тип вино -  Сухо бяло виноТероар – Лозята на землището  на гр. Поморие, ЗГУ Тракийска низинаОписание – Произведено от грозде сорт „Совиньон Блан”Характеристики – Златист цвяти аромати на горски билки. Многопластов вкус и продължителен и свеж послевкус. Консумира се с лекота с ..
23.80 лв. Ex Tax:23.80 лв.
Сухо червено  вино BONVIVANT  „CABERNET  SAUVIGNON” Сухо червено  вино BONVIVANT  „CABERNET  SAUVIGNON”
Нов продукт Hot
BONVIVANT  „CABERNET SAUVIGNON”Terroir - Vineyards from the lands of Pomorie.Description - Made from Kabernet sauvignon grape variety. (Cabernet Sauvignon) е червен сорт грозде, който е един от най-широко разпространените и популярни сортове червено вино в света. Този сорт е резултат о..
23.80 лв. Ex Tax:23.80 лв.
Сухо вино розе BONVIVANT  „ROSE” Сухо вино розе BONVIVANT  „ROSE”
Нов продукт Hot
Тип вино  - Сухо вино розеТероар – Лозя от землището  на гр. Поморие., ЗГУ Тракийска низинаОписание – Произведено от грозде сорт „Сира” и „Каберне Фран”Характеристики – Нежен розов цвят и изискан вкус. Нос на червени горски плодове,деликатно и екзотично ухание. Консумация – Бе..
25.50 лв. Ex Tax:25.50 лв.
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.